top of page

Webdesign

websites maken en ontwerpen

Het digitale visitekaartje dat je missie en visie overbrengt en de kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Wist je dat 40% van de bezoekers een website zouden verlaten als ze het een een visueel lelijke website is of als de content zwak is? Aan de andere kant help een aantrekkelijk ontwerp en authentieke content met het wekken van het vertrouwen van je bezoekers.

Je kunt een website grofweg verdelen in twee onderdelen: ontwerp en content. In een goede website gaan deze twee elementen hand in hand en dat wordt vaak aangenaam gevonden door je bezoekers. Beide ondersteunen en versterken elkaar en daar kun je je voordeel mee doen. Lees je nog steeds? Dan doen we iets goed ;).

Waar kunnen wij mee helpen?

Van het geheel opzetten van een website tot het schrijven van content. Dat is wat wij kunnen. Uw wens is onze opdracht.

  • Stijl en ontwerp

Het hebben van een consistente stijl en thema is belangrijk en straalt professionaliteit uit. Dat wil je terug kunnen zien op je website. Je website volgt vaak je huisstijl van je bedrijf. De gebruikte kleurenpallet, patronen, vormen en afbeeldingen vormen hier een onderdeel van.

  • Architectuur

Hoe de website is opgebouwd heeft enorm invloed op je customer experience of user experience ook wel bekend als UX. Wat je bezoekers als eerste zien en uit welke pagina's de website bestaat moet een achterliggende gedachte hebben, in lijn met je strategie. Welke pagina's belangrijk zijn en welke subpagina's moeten worden toegevoegd valt hier bijvoorbeeld onder.

  • Contentstrategie

Ook moet er nagedacht worden over welk en wat voor content er op de website te zien zal zijn. Een website is namelijk meer dan een alleen mooi ontwerp. Zonder content is je website niks waard. Informatieve, aantrekkelijke en relevante content helpt je je bezoekers te verleiden om ze vervolgens te converteren. Wij laten je zien hoe je een contentstrategie creëert.

klaar voor mooie resultaten?

Met de juiste strategie, tools en skills heb je alle ingrediënten voor een geweldige website. Weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact op, vraag een offerte aan en wij laten je precies zien wat je kunt verwachten. Handig met woorden? Je bent vrij om zelf de teksten te schrijven, wij kunnen daarbij helpen mocht dit nodig zijn. Al een huisstijl in gedachte? Of al je pagina's al uitgewerkt? Geweldig! Wij helpen je met de puntjes op i te zetten voor fantastische resultaten.

bottom of page