top of page

S E O

search engine optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is de methode om de technische configuratie, inhoudelijke relevatie en populariteit van een website te verbeteren (of optimaliseren), om zo makkelijker vindbaar, relevanter en populairder voor bepaalde zoekopdrachten wat resulteert in een hogere positie in zoekmachines zoals Google.

is jouw website makkelijk vindbaar?

Met een SEO-vriendelijke website zul je makkelijker vindbaar zijn op het internet en dat is in de digitale wereld misschien wel het belangrijkste dat er is. Zonder zoekmachines zouden veel bedrijven niet kunnen bestaan en is dus ook een must voor jouw bedrijf. Heb je weleens geprobeerd te kijken hoe goed of slecht vindbaar jouw website is door bepaalde zoekwoorden te gebruiken in Google?

Hogere positie in google

Wij kunnen je helpen om te zorgen dat je een hogere positie zal innemen wanneer potentiële klanten relevante zoekwoorden opzoeken. Dit doen we door te kijken naar verschillende aspecten van SEO, kunnen we de digitale marketing in kaart brengen en optimaliseren.

  • Concurrentie- en marktanalyse

Om de markt waarin je je bevindt beter te begrijpen, is het van belang dit te onderzoeken. Heb je überhaupt directe concurrentie, wie zijn het en waar zijn die gevestigd? Hoe hoog ranken zij in zoekmachines en waarom? Wat doen zij goed en waar laten ze steken vallen. Dit onderzoek zal ongetwijfeld interessante inzichten opleveren die wij in jouw voordeel kunnen gebruiken!

  • Zoekwoordenanalyse

Nu een beeld is geschept van de markt, kunnen we kijken naar jouw website. Welke zoekwoorden zijn relevant en belangrijk? Hoe hoog is je huidige ranking voor welke zoekwoorden? Welke zoekwoorden gebruiken mensen veel en hoe gedraagt je potentiële klant? Al deze vragen en meer zijn ontzettend belangrijk om te begrijpen hoe je website gevonden wordt op het internet.

  • Website analyse (intern)

Een analyse van je website zelf laat zien waar de verbeterpunten zijn en waar wel al goed over nagedacht is. De content zelf (lengte teksten en woordgebruik), verschillende pagina's waar je website uit bestaat en de format van je teksten worden nader onder een vergrootglas gelegd.

  • Externe analyse

Externe SEO-factoren zijn misschien wel het lastigste om te optimaliseren, omdat veel niet direct in eigen controle is. Daarom focussen we ons op de aspecten waar wij wel controle op kunnen uitoefenen. Is je website al aangemeld als bedrijf op Google? Denk aan mogelijkheden voor klantenreviews op Google, Facebook, Yelp en andere relevante websites.​

SEO tools

Met gebruik van verschillende SEO tools zorgen we ervoor dat de vindbaarheid van je website wordt geoptimaliseerd. Door naar alle aspecten van SEO te kijken, maak je gebruik van niet alleen één element dat je ranking bepaald, maar op alle fronten. Deze tools helpen ons en jou met inzichten en laten harde cijfers zien over de performance van jouw website.

Is je website gedateerd? Heeft het moeite om zichtbaar te zijn bij bepaalde zoekwoorden? Of komt je website helemaal niet voor in Google? Triple Ace helpt je hiermee. En het hoeft niet eens zo heel duur te zijn. Vraag hier een prijsopgave aan en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Wij zullen verschillende pakketten aanbieden met een stappenplan en tactiek, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

bottom of page