top of page

Graphic design

Graphic design of grafisch vormgeven is het ontwerpen van visuele communicatie. Onder visuele communicatie kan worden verstaan, typografie, fotografie en illustraties. Aan de hand van grafische vormgevingen kunnen boodschappen, ideeën en gevoelens worden gedeeld. Dit vind je overal om je heen, zonder het soms te realiseren. Elke afbeelding, achtergrond, logo en verpakking die je ziet, is door iemand ontworpen, dan wel met de hand, muis of camera. Dit wordt natuurlijk niet gedaan zonder achterliggende gedachte. Achter elk ontwerp schuilt namelijk een verhaal, van heel simpel tot uiterst complex.

Heb jij iets te delen met je sociale kring, collega's of klanten en wil je een grafisch ontwerp hierbij de communicatie laten voeren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen u een prijsopgave, onze tactiek en stappenplan sturen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Nog steeds geheel vrijblijvend.

Wil je meer lezen over graphic design? Klik hier om onze blogpost te lezen.

Logo's

Elk bedrijf en organisatie heeft er een. Een goede logo is herkenbaar en spreekt je aan.

huisstijl

Wat zegt je stijl over jou en je bedrijf? De passend huisstijl doet het oog een plezier en zorgt voor een hogere conversie. 

Flyers en posters

Fysiek promotiemateriaal is alles behalve oubollig. Een doordacht ontwerp is hiervoor van belang en kun je je bericht verspreiden aan alles en iedereen.

advertenties

Online advertenties zijn hot. Je ziet ze overal en dat is voor een reden. Het werkt. Een goed advertentieblok is niet vervelend, maar juist aansprekend.

Hoe gaan wij te werk?

1. Interesse in één van onze diensten? Vul dit formulier in. Selecteer de dienst waar u naar op zoek bent en geef eventuele specificatie aan in het veld.

2. Wij krijgen direct een notificatie binnen! We gaan opzoek naar de fit en stellen een document op hoe we jou het beste kunnen helpen. We nemen contact met je op en sturen je een email met onze precieze werkwijze. Ook ontvang je altijd de prijsindicatie van ons.

3. Na het eerste contact hebben jij en wij meer informatie over het project. Wij kunnen de exacte prijs communiceren zodat je niet voor verassingen komt te staan.

4. Alles nog naar wens? Akkoord? Dan gaan wij voor jou aan de slag!

5. Klaar! Binnen de afgesproken termijn leveren wij product af, zolang het nog steeds naar alle verwachtingen is natuurlijk!

bottom of page